VÄLKOMMEN TILL

SOLAGENTEN AB

Solenergi Jönköping

SOLANLÄGGNINGAR


För dig som privatperson eller installatör i Jönköping med omnejd.

Fr.o.m. den 1 augusti 2018 är det inte längre krav på bygglov för att sätta upp en solanläggning som följer takets lutning!

Mycket nöjda kan vi nu introducera ett gigantiskt kliv framåt när det gäller solenergi och solcellstekniken. Nu står vi vid det faktum att skuggningar, vinkel mot solen och riktning på solanläggningen spelar en mindre roll. Vi kan idag rita upp anläggningar och planera strängtekniken så att vi maximerar produktionen på tillgänglig takyta. Naturligtvis kan vi även leverera så gott som samtliga märken på både paneler och växelriktare till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi hjälper privatpersoner och installatörer med projektering av solanläggningar

Vi gör skillnad på mjukvara och hårdvara och vårt största engagemang ligger i att vara med och skapa en bra lösning. Vi är helt obundna till något märke och hittar alltid en lösning inom solenergi som passar just Er bäst, oavsett om det är färg, typ eller pris som avgör. Det som utmärker Solagenten AB är att vi på ett sakligt och korrekt sätt räknar fram just Dina förutsättningar och presenterar dessa på ett sätt som är lättfattligt, dessutom kan vi naturligtvis också rekommendera och förmedla hårdvaran, det vill säga själva solanläggningen.

Solenergi Jönköping

Vi erbjuder våra tjänster till dig i Jönköping, men självklart utför vi arbeten på andra orter och städer. Är du intresserad av solenergi så finns vi här för att bistå med vår kunskap och erfarenhet, oavsett om du befinner dig i Jönköping eller exempelvis Helsingborg. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar. Välkommen till Solagenten, vi ser framemot att få hjälpa dig !

Solagenten – Skräddarsydda lösningar för solanläggningar

Solenergi

KONTAKTA OSS